Post by burtheocidecklaps on Feb 16, 2022 18:57:42 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšiť hackovanie zdrojov ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom 2022 version ▞▞▞
Je to v poriadku, začína to byť nudné, ale neznášam to, ale nie, môžete si to zahrať, ale vezmite si druhý
Toto je prvá hra, ktorú som hral v detstve. Vždy, keď si spomeniem na dobrú hru, toto je prvá, ktorá mi napadne. Jednoducho povedané, milujem túto hru!
Toto je hra o sledovaní reklamy. Pôjdete tam a všetko, čo budete robiť, je sledovať suuuper dlhé reklamy, nič iné, nemusíte sa hrať, komunikujete s mačkou 4% času, zvyšok pozerá reklamy, teraz sa odinštaluje!
Hra tom 2 - Toscaagency
Je to strašné zlé fak strašné určite nikdy nestahujte
je to veľmi zábavné a príjemné
Toto je najlepsia hra na celom svete
Milujem túto hru, ale želám si, aby mala viac bezplatných vzhľadov.
Zakaždým, keď stlačím tlačidlo, prejde priamo na reklamu a predtým zakaždým, keď prejdem do aplikácie Talking Tom, spustí sa a vypne, potom to znova stlačím a spustí sa.... Táto aplikácia má viac reklám ako ktorákoľvek iná aplikáciu v telefóne kohokoľvek na celej planéte.
Prieskum: Môj hovoriaci Tom [Your Pet Cat for Android]
Baví ma rozčuľovať Toma, je super zábavný, keď je naštvaný
Táto hra je zábavná a dobrá.
Dôvod, prečo som to dal dva, pretože ja a môj brat sme túto hru hrali a milovali sme ju, ale ľudia jasne hovorili, že má v oku kameru. Trochu tomu verím, pretože som toto oko priblížil a je to pravda
App Store používa každý, kto vlastní iPhone, iPad alebo iné iOS ... Subway Surfers; Candy Crush Saga; Temple Run 2; My Talking Tom
V prípade Apple zariadení ide o iPhone SE, 6s a novšie, iPad 5. generácie ... Napokon, táto hra je až podozrivo podobná hre My Talking Tom,
Meu Talking Tom Casual ovl
Toto je hra ako ... Príde len opakovanie Prvý 1 týždeň to bude pekné po odchode nudí sa.. to isté jedenie,kúpeľňa,športovisko a spánok je veľmi nudný rok.. Len jedna vec bude vysoký a veľký to je len dobrá vec .. Fajn, každopádne za to, že robíš túto hru, ďakujem, že si vytvoril túto hru. Viem, že za vytvorenie tejto hry ste vynaložili veľké úsilie, že je to pekné. A ďalšia vec, že sa prezliekajú, atď., ktoré sú tiež pekné. A toto chcem dať 4 hviezdičkami, táto hra je dobrá 😐😌 od
Táto hra je slušná, spánok rýchlo uteká a má veľa doplnkov, ale potom je celkom v poriadku
My Talking Tom Jocuri obișnuite rktg
Všetci ľudia čo napísali že v očiach sú kamery si DOSLOVA možu dať plienky a cumel ... AKO MOZE MAT HRA KAMERY NA OCIACH !? VED CEZ OBRAZOVKU NENI VIDNO ! A AK TOMU DOVOLITE ZAZNAMENAVAT OBRAZ TAK SA NECUDUJTE ZE VAS TO MOZNO SLEDUJE ! STE AKO OVCE: CO POVIE JEDEN, TO SI MYSLI AJ DALSICH TISIC! A vraj ludia su múdri ... opica je mudrejsia nez vy co si taku debilinu myslite 😫 zle mi je z vas ( dementov ) jak to citam
Adam
Celkom dobrá
Chcem dať iba 2 hviezdičky, táto hra je pekná, ale videl by som viac hovoriacich mačiatok, ktoré sú také pekné, takže moje skúsenosti sú všetky pekné, ale niektorí hovoriaci kocúri sú krajšie.
Táto hra je dobrá, ale chceme aj elixíry pre dospelých
Celkom solídna hra, ale dúfam, že bude mať viac funkcií, ktoré treba vylepšiť, ako napríklad, zahrnúť hry do rozprávania Tom je v poriadku, dúfam, že takýchto hier bude viac.
Tom😘
Je to naozaj dobrá hra, len by sa mi páčilo, keby všetko stálo menej a nemuseli by sme si kupovať predplatné, aby sme dostali určité veci. To je všetko, čo chcem povedať. Vďaka!
Dávam tomu ***hviezdy lebo neviem či to je pravda že tam mám v očiach tie kamery alebo nie tak preto ale inak to je ok apka.:-P
dobra hra mozem sa naucit spolahlivosti
Chcem povedať toto, počul som veci o vás, ako ste sledovali deti, ktoré to hrajú, a potom poznáte ich hlas a nájdete ich. Počul som v správach o roku 2019 o deťoch, ktoré hovoria, že majú pocit, že ich niekto sleduje, keď hovoria Angela. Takže prosím deti nesťahujte túto hru, pretože si vás nájdu. A oni vás vezmú. Prosím, hovoria to aj youtuberi. Prosím, nerobte to
Nefunkčné
My Talking Tom የተለመደ lxxw
Je to veľmi dobrá hra
Je to sprostosť nestahujte to
Táto hra má šťastie, dávam jej 2 hviezdičky so všetkými zlyhaniami. Neuložilo mi to pokrok, takže som musel reštartovať od nuly. A tie reklamy sú smiešne, reklamy sú každé 2 sekundy, sú poburujúce.
Maju ru kameru?alebo fakt uz neviem
Takže 3☆
Prosim vas. Čo znamena kôd 919???
HUAWEI ASCEND
Hra je dobrá, ale je tam príliš veľa reklám. Vo všetkých hrách dávajú reklamy, ale toto je preplnené reklamami. Ale stále je to dobrá hra na nohy.
Myslím tým, že sa mi hra páči. Ale existuje cesta k mnohým reklamám a je to roztomilý a skvelý zabijak času, ale mám to už viac ako rok A STÁLE TO Zbožňujem, je to dobrá hra, len neznášam reklamy.
Páči sa mi táto hra pre môjho 1/2 ročného dieťaťa, ktoré ju miluje. Na začiatku inštalácie aplikácie sa však pýta na vek (rok narodenia) a ja zadávam jeho, čo je v poriadku, ale reklamy nie sú primerané veku, dostáva reklamy na pivo a to sa mi na hre vôbec nepáči. Je to dobrá hra, ktorá ho zamestnáva, ale reklamy sú smiešne👿👎
Cops N Robbers - 3D Pixel Craft Gun Shooting Games Azione gpr
[BC Game] Lucky Spin (December 6, 2021) - BILLA LOPTOŠI
Talking Tom Hero Dash Run Game 4+ - App Store
Táto hra môže byť naozaj skvelá. Má však vážne problémy. Ušetrite si problémy, môžem vám tu hru povedať, stiahnete si, povedzte im svoje informácie (zadal som, že mám 20 rokov), šípka vám povie, ako ho nakŕmiť - You Level Up!! - Čo pozerať reklamu?.. Nie - Dobre, šípka hovorí, nech sa vyciká - Pozrieť reklamu?.. Nie - DOBRE, ŽE ZNOVU POSTUPUJEŠ!! (za sledovanie jeho cikania) - Teraz je čas sledovať ho, ako spí. - Pozeráte reklamu? - Mal som jednu z takýchto hier s vajíčkami. Zdvihneš tohto smajlíka. Bola to zábava. Toto, hlúpe
Má to v očiach kamery!!!!😵😲🎥
Ja som sa.ram asi vydela
Mon Talking Tom Grand public wykz