Post by burtheocidecklaps on Feb 16, 2022 18:36:21 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj bezgalīgu zeltu ▞▞▞
▞▞▞ War Machines: Tank Army Game 2022 version ▞▞▞
Tam vajadzētu dot spēlētājiem vairāk iespēju spēlēt, taču failu patēriņš ir beidzies
Patīk šī spēle, taču, kamēr stūre nepārstāj iestrēgt un aizslēgt, tā ir 3
Magnate culinario Casual brm
Es pārtraucu spēlēt šo spēli. Tas ir apzināti nomākta ar spēles ups, lai jūs maksāt par jauninājumiem. Ja pretinieki var jūs nogalināt ar vienu šāvienu no priekšpuses un jūs nevarat nodarīt lielu kaitējumu viņu tvertnei, ir acīmredzams, ka neatbilstība ir spēļu izstrādātāju tīša. Alkatība ir izpostīta, kārtējā spēle.
Ne tas, ko es gaidīju, grafika nebija tik laba, kā likās reklāmās, bet pati spēle ir ok.
Tik jautri, aizraujoši, ļoti krāsaini un daudz darbību, tvertne reaģē ļoti labi, tiešām lieliski, ļoti izbaudu šo paldies liels, lūdzu, iedodiet man dažas bezmaksas lietas. Liels paldies par tankiem un lietām
Vienkārši brīnišķīgi...... Bet kastu sadalījums ir ilūzija.. Coz... Ja jūs nogalināsiet arī +12 nogalināšanas, dažreiz es dabūšu bronzas kasti... Tam vajadzētu būt šādam +3 nogalināšanai = Bronzas kaste +6 nogalināšana = sudraba kaste + 10 nogalināšana = zelta kaste, izņemot šo visu ir ideāli... 👌👌👌👌👌
zalaks
Lieliska spēle un jautri spēlēt, un tāpēc es to nekad nespēlēju. Īpašnieki vai vadība, kas vada šo spēli, ir uzstādījuši tā, lai jūs nekur nevarētu tikt ātrāk par gliemezi ar vienu kāju un mazām gļotām!! Ja vien jūs, protams, nemaksājat naudu. Tas joprojām ir pilns ar kļūdām. Tanki pazūd tieši jūsu priekšā tieši pirms nogalināšanas šāviena. Jūs atgriežaties spēlē pēc tam, kad esat nogalināts, un jums var būt tanks priekšā un vēl viens vai divi tanki tieši aiz jums. Pirms jūs pat varat
War Machines: Tank Army Game Aksyon jbjy
Ši spele pad nenopelnija 1 zvaigzni kad izgāju apmācibu nevareju neko izdarit bij tikai 1 poga lai maksatu par to lai maiq nitu vardu
Vienīgi cat s60 isti neiet tā spēle karas vēl varbūt kādam tā ir
Tāpat kā spēle, tāpat kā uzstādīšana, cīņas ir nevienmērīgas, ja nemaksāsi, tu neuzvarēsi!
Es nekad nesaprotu spēli, kas ļauj spēlēt tikai 5 reizes, pēc tam pārtrauc spēlēt. Kāpēc vēlaties, lai cilvēki pamestu jūsu lietotni? Tas noteikti ir slikts bizness. Jā, jūs varat iegādāties degvielu, lai turpinātu darbu, taču liela daļa jūsu atskaņotāja to nedarīs. Skatieties visu reklāmu tikai vēl 1 spēlei, bez iespējas!
War Machines ir fantastiska spēle, taču klausieties savus klientus!! Vislielākā nepatika ar spēli ir nepamatotās izmaksas, it īpaši par dalību Premium. Maksa ir par nedēļu, nevis par mēnesi. Kopā ar zeltu, dimantiem, munīciju, tanku jauninājumiem un pašu tanku DĀRGĀM izmaksām tie vienkārši kļūst par smieklīgiem ikmēneša izdevumiem. Ja izstrādātāji vēlas piesaistīt vairāk klientu, tad šīs pārmērīgās izmaksas IR jāsamazina. Lielākā daļa cilvēku nevar atļauties šīs cenas. Lūdzu palīdziet
Es esmu dusmīgs, spēle zaudē savienojumu, pat interneta savienojums ir kārtībā.. man riebjas, ka spēle vienmēr aizkavējas un pēdējā laikā lielākoties nav viegli sākt spēli, tā ir neveiksmīga... ņemot vērā, ka mēs pērkam dimantus un tā nav lēta spēle tērēt naudu ar... un tas automātiski maina manu tvertni...
Jauka spēle, bet to ietekmēja pay per evoluve problēma.
Lieliska spēle. Es ienīstu tikai to, cik ilgs laiks nepieciešams degvielas atjaunošanai.
Patīk spēle. Tikai dažas nepilnības, kuras vēlos novērst. Lai gūtu panākumus un gūtu panākumus, jums ir jābūt gatavam iztērēt dažus $$$.
Spēle nesākas pareizi no pēdējām divām nedēļām. Tas ietekmē interesi par spēli. tāpēc es atskaitu vērtējumu no 5 uz 1.
Es nevaru atjaunināt spēli. Man patīk šī spēle, bet tāpēc man ir jāpamet 😭
Ir bijis daudz kļūdu!! Viens no bojājumiem tiek aizkavēts, bet citi ir neuzvarami! Nedrīkst ļaut augstākā līmeņa spēlētājiem spēlēt pret zemāko līmeni! Jo īpaši tāpēc, ka viņi vienmēr atdzimst aiz jums ienaidniekus katru reizi!
Visu laiku nekonkurētspējīgākā spēle. Jūs nevarat neko darīt, lai uzlabotu savas spējas konkurēt. Vismaz Solitaire man nepaceļ asinsspiedienu!
War Machines: Tank Army Game Akční vpu
Absolūti šausmīga spēle. Spēle ir pilna ar kļūmēm, un izstrādātājs nozog visu jūsu zeltu un dimantus. Tad viņi nevēlas jums atmaksāt neko. Vai ir absolūti briesmīgi cilvēki. Klientu apkalpošana neeksistē. Vienīgā lieta, ko šī spēle ir laba, ir zagt no jums, kad jūs neskatāties vai nezināt labāk.
War Machines: Tank Army Game Actie ylpz
Laba spēle, atrasta pēc daudz laika.
Biežas sakaru probl. Raustās. Uz ipada kopš februāra vispār nerubī. Met uzreiz ārā, tas pats kas ar šīs "lieliskās" firmas spēli Sniper 3d 😬
Piešķirtu 5 zvaigznes, ja pievienotu vairāk karšu. Arī labāka grafika nekad nesāpēs
Joprojām mācos par to arvien vairāk, bet tas mani interesē
Jautra spēle un līdzīga snaiperis 3D.
Nav īsti labas informācijas par to, kā spēlēt šo spēli! Ko nozīmē lāde ar monētām? Kā var izvēlēties kaujas lauku? Kāpēc laiku kaujas laukā nosaka spēle? Viņiem ir vairāk jautājumu?
Labākā
Man vēl nav bijis pietiekami daudz spēles laika, lai to patiešām novērtētu, tāpēc pagaidām lieku to ar trīs, pagaidām šķiet diezgan interesanti un diezgan labi, mēs redzēsim, cik tālu tas aizies, pirms viņi sāks prasīt naudu un cik daudz naudas. tātad iesim mīļā lol
Lieliska spēle, ja esat gatavs tērēt un turpināt tērēt. Pretējā gadījumā nevienmērīgās sakritības un servera aizkaves kļūst arvien vairāk un vairāk.
Ļoti laba grafika un ļoti labs spēles laiks.
Godīgi sakot, jauka spēle... Bet, ja tev nav naudas, ko tērēt, tad tu esi tikai kustīgs mērķis
Pieredze ir laba, bet grūti spēlēt bez maksas, jo ir nepieciešami dimanti, kurus nevar iegūt spēlējot, daudz naudas nepieciešams, lai spēlētu augstākā līmenī, grūti spēlēt bez maksas dalības
Tik jautri, un man patīk zilās/sarkanās sacensības
Iesaku ladët.
Laba spēle, taču mantkārīga, £££, 1 reizēja skaidras naudas atlaide...kas pastāvīgi parādās, izsaka visu, jauninājumi ilgst īsu laiku, tad jums ir jāpērk vēlreiz....