Post by burtheocidecklaps on Feb 16, 2022 18:51:36 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Recharge Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Recharge Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan érmék hack ▞▞▞
▞▞▞ Recharge Please! 2022 version ▞▞▞
5 csillag lenne, de hibát találtam a 27-es szinten, a szintet helyesen csinálom, a telefon teljesen feltöltődik, de közvetlenül előtte megjelenik egy hibás szint képernyő, így elvesztem a szintet, de a sikertelen szint képernyőn a telefon teljesen feltöltött állapotban, kérjük, vizsgálja meg ezt a problémát
A 6-os szinten vagyok, és a töltő folyamatosan hibásan működik, majd azt írja ki, hogy "Level nem sikerült" LEHETETLEN. De még mindig tetszik.
Please de-select one to add another. ... Battery life (and recharge times) will vary based on many factors, including system settings and ... IOS Android.
Vissza a suliba | Free Games To Play
Szórakoztató, de a rejtvények a 20. szint után ismétlődnek
Utálom ezt a játékot sok reklám van benne, és ez a baj, és ha van egy hirdetés, akkor az x-re kattintasz, az bemegy a Play Áruházba, és mindent elhallgat, és ezért nem szeretem ezt a játékot😠😠 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😍
Érdekes koncepció és élvezetes a kilépés, de a pályák rövidek, és gyakorlatilag minden szint után 30 másodperces hirdetést kapsz, ami elég frusztráló lesz, és néhány perc játék után abba kellett hagynom.
Nem vagyok lenyűgözve, a szintek őrülten rövidek, és alig van szükség agyi teljesítményre. Tisztességes időgyilkos lenne, ha nem lenne minden szint után hirdetés. Nem írok le véleményeket, így ez megmagyarázza, mennyire élveztem ezt a készpénzfelvételt.
Jó volt, tetszik, bárcsak ne kényszerítené arra, hogy minden más játékban értékeljed, amikor van lehetőséged ebben, amikor ő nem lógott
Csodálatos, és nem csak a YouTube-ot nézed, az agyad megtanulja, hogy ez egy olyan játék, amit mindenkinek játszania kell. El fogom mondani minden barátomnak, hogy ez egy csodálatos alkalmazás😎😍😘
Szerintem ez egy jó játék, ahol mindent össze kell kötni. De észrevettem néhány hibát és hibát. Ha egy dugót papír borított, akkor is bedughatja anélkül, hogy kivenné. A hiba a 27-es szinten van. Amikor bedugja a padlótisztítót, az megérinti a dugaszolt ajtót, és azt mondja: "Hiba, próbálkozzon újra". Ugyanez történik, ha az ajtót kihúzzák. Megpróbálok mindent, de továbbra is azt írja, hogy "Failure". De miután ezt mondja, a telefon tölt, és teljesen feltöltődik... Mégsem megy tovább...
Tetszik az ötlet, de hetekbe telik, mire EGY választ találok, és néha még ez sem helyes
Teljes szemét. 22 szint és 30 unskippale hozzáadásra került sor. Ezen túlmenően ezekhez a "rejtvényekhez" egyáltalán nincs szükség gondolkodásra. Be lehet csatlakoztatni egy készüléket? Ha igen, takarítson meg időt, és nézzen néhány kiegészítést.
Atlantis: Alien Space Shooter Märulimängud jeoc
Ez a játék teljesen szar. Eljutottam a 86-os szintig, azt hiszem, és ugyanaz, mint az első szint. A játék soha nem lesz nehezebb, ezért rossz értékelést adok. Az emberek, akik megalkották ezt a játékot, még csak nem is foglalkoztak azzal, hogy érdekessé tegyék a játékot, vagyis milliókat kapnak ettől a játéktól, és ez szívás. Ne vedd sértésként. Azt javaslom, hogy VALÓBAN javítsák ki a játékot, hogy élvezetesebb legyen a játék.
Szép, de sokáig tart a betöltése
4 Kép 1 Szó App لـ Android Download - 9Apps
Ez a legjobb játék valaha!!!! azért adtam rá 5 csillagot, mert egyszerű és szórakoztató! Imádom, hogy a töltők ugyanolyan színűek, mint a telefon! és hogy gyorsan tölt... ha tehetném 100 csillagot adnék rá! Általában más játékokat is csinálok, mint például a "Dragon Sims" vagy valami hasonló, de ez a valaha volt legjobb játékom! Nem igazán tudom mit írjak még......
Recharge Please! Başsındırma krqe
Sok kiegészítés módja. Reklámok a játék közepén és utána, mint az összes többi ilyen játékban, a fő probléma a hirdetések, de maga a játék olyan, mint bármely más játék, ez nem más, csak itt az ideje, hogy derékba kerüljön, ez nem szórakoztató és a szintek eltérőek, de ne változtass a kihíváson. Ezt a játékot 1-re értékelem, mert úgy gondolom, hogy nincs különbség a többi játékhoz képest. Eltávolítva.
Szerintem nagyon szórakoztató játék, mert NAGYON fontos az eszközeink újratöltése, amikor lemerült vagy lemerült az akkumulátoruk.
Szórakoztató, de minden szint után túl sok hirdetés jelenik meg
Eleinte jó játék, de egy idő után kicsit unalmassá válik
Recharge Please! ধাঁধা oqhy
Hülye játék végtelen hirdetésfolyammal, egyértelműen azon játékok egyike, amelyek a felhasználó számára értéktelen hirdetési bevételt generálnak. Összességében tiszta szemétség!! Amilyen haszontalan lehet!!
Szép játékmenet és látvány, de minden más szinten megzavarják a hirdetések.
ThinkPad L14 | 14 Inch Entry-level Business Laptop | Lenovo US
jutalom szalag Építeni cookieguy io
NAGYON IMÁDOM EZT A JÁTÉKOT, de az egyik probléma, hogy rengeteg hirdetés van benne!😒
Súgóútmutató
Jó játék, de sok a hirdetés
Nagyon szórakoztató, de van egy hiba, ami miatt a töltők a föld alá kerülnek, és interaktívvá válnak
Recharge Please! თავსატეხი eqi
Ez egy nagyon jó játék, nincs vele semmi baj, szórakoztató játszani. kb
Imádom a játékot, de van egy dolog a játékban: gyerünk, miért vannak hozzáadások, csak annyit akarok élni az életem hozzáadásával és ennyi.